Utbildning*
Ange namnet på utbildningen, antal poäng och under vilken tidsperiod som revisorn gick utbildningen.Ex. Naturvetare Biologi 160 p 1997-2001
Krav: Minimum ska utbildning kunna uppvisas som motsvarar mikrobiologi, biovetenskap alt. livsmedelssäkerhet på universitetsnivå.
Â
Arbetslivserfarenhet*
Ange befattning, sysselsättningsgrad och tidsperiod avseende butiksrelaterat arbete.Ex. Livsmedelsinspektör, 50% mot butik, 2002-2008 Motsvarar 3 års heltidserfarenhet. Om personen ifråga t.ex. har en Miljö- och hälsoskyddsutbildning 120p så räcker det med 2 år som Livsmedelsinspektör varav 50% mot butik.
Krav: Minst 3 års erfarenhet av heltidsarbete i butik eller arbete med livsmedelssäkerhet gentemot butik till exempel livsmedelsinspektör med ansvar för att granska butiker, hygieninspektör eller konsult.
Deltids-, helg- ,sommararbete eller motsvarande kan tillgodoräknas om det var och en eller tillsammans motsvarar ovanstående krav på heltidsarbete.
Kravet på erfarenhet av heltidsarbete i eller gentemot butik kan reduceras till 1 år om revisorn har gått minst en 3 årig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning biologi, kemi eller likvärdiga naturvetenskapliga ämnen.
Butikskunskap*
Ange kursdatum.Ex 20090616-20090617
Krav: För revisorer med minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med livsmedelssäkerhetsrevisioner gentemot andra delar av livsmedelskedjan kan kravet på erfarenhet av arbete i eller gentemot butik ersättas med ett godkänt resultat från en kurs om praktisk livsmedelssäkerhetkunskap och arbete i butik arrangerad/godkänd av SvDH.
Revisionsutbildning*
Ange datum för revisionsutbildningenEx 20120910-20120912
Krav: GenomgĂĄtt en utbildning i revisionsteknik omfattande minst 3 dagar
Revisionserfarenhet*
Ange antal genomförda revisioner alt revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhetEx 8 revisioner alt. 20 revisionsdagar
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav revisioner butik*
Ange antal genomförda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butikEx 8 st
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav handledda*
Ange antal handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik Ex 3 Revisor nr 1 och 2 kan undantas från denna regel.
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
HACCP-utbildning*
Ange datum för när HACCP - utbildningen genomfördes.Ex 20200521-20200522
Krav: HACCP – utbildning baserat på Codex Alimentarius principer och riktlinjer om totalt minst 2 dagar
Grundutbildning Sv Stand Livsmedelshant butik
Ange datum för när grundutbildningen genomfördes. Intyg/diplom ska kunna visas upp vid behov.Ex 20090529 + 20090615
Krav: Certifieringsorganet ska kunna visa på att de och deras revisionsledare och revisorer har förståelse för tillämpningen av standarden genom att de ska ha gått en utbildning enligt SvDH specificeradekursplan.
Senaste witness-audit*
Ange datum Ă…Ă…Ă…Ă…MMDDEx 20190629
Krav: Minst 1 witness-audit per revisor vart tredje ĂĄr.
Antal revisioner mot butik senaste ĂĄret*
Ange antal revisioner genomförda under föregående årEx 23
Krav: Årlig kontroll att respektive revisor minst genomfört 2 avslutade revisioner gentemot standarden per år
Utbildning
Ange namnet på utbildningen, antal poäng och under vilken tidsperiod som revisorn gick utbildningen.Ex. Naturvetare Biologi 160 p 1997-2001
Krav: Minimum ska utbildning kunna uppvisas som motsvarar mikrobiologi, biovetenskap alt. livsmedelssäkerhet på universitetsnivå.
Â
Arbetslivserfarenhet
Ange befattning, sysselsättningsgrad och tidsperiod avseende butiksrelaterat arbete.Ex. Livsmedelsinspektör, 50% mot butik, 2002-2008 Motsvarar 3 års heltidserfarenhet. Om personen ifråga t.ex. har en Miljö- och hälsoskyddsutbildning 120p så räcker det med 2 år som Livsmedelsinspektör varav 50% mot butik.
Krav: Minst 3 års erfarenhet av heltidsarbete i butik eller arbete med livsmedelssäkerhet gentemot butik till exempel livsmedelsinspektör med ansvar för att granska butiker, hygieninspektör eller konsult.
Deltids-, helg- ,sommararbete eller motsvarande kan tillgodoräknas om det var och en eller tillsammans motsvarar ovanstående krav på heltidsarbete.
Kravet på erfarenhet av heltidsarbete i eller gentemot butik kan reduceras till 1 år om revisorn har gått minst en 3 årig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning biologi, kemi eller likvärdiga naturvetenskapliga ämnen.
Butikskunskap
Ange kursdatum.Ex 20090616-20090617
Krav: För revisorer med minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med livsmedelssäkerhetsrevisioner gentemot andra delar av livsmedelskedjan kan kravet på erfarenhet av arbete i eller gentemot butik ersättas med ett godkänt resultat från en kurs om praktisk livsmedelssäkerhetkunskap och arbete i butik arrangerad/godkänd av SvDH.
Revisionsutbildning
Ange datum för revisionsutbildningenEx 20120910-20120912
Krav: GenomgĂĄtt en utbildning i revisionsteknik omfattande minst 3 dagar
Revisionserfarenhet
Ange antal genomförda revisioner alt revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhetEx 8 revisioner alt. 20 revisionsdagar
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav revisioner butik
Ange antal genomförda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butikEx 8 st
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav handledda
Ange antal handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik Ex 3 Revisor nr 1 och 2 kan undantas från denna regel.
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
HACCP-utbildning
Ange datum för när HACCP - utbildningen genomfördes.Ex 20200521-20200522
Krav: HACCP – utbildning baserat på Codex Alimentarius principer och riktlinjer om totalt minst 2 dagar
Senaste witness-audit
Ange datum Ă…Ă…Ă…Ă…MMDDEx 20190629
Krav: Minst 1 witness-audit per revisor vart tredje ĂĄr.
Antal revisioner mot butik senaste ĂĄret
Ange antal revisioner genomförda under föregående årEx 23
Krav: Årlig kontroll att respektive revisor minst genomfört 2 avslutade revisioner gentemot standarden per år
Utbildning
Ange namnet på utbildningen, antal poäng och under vilken tidsperiod som revisorn gick utbildningen.Ex. Naturvetare Biologi 160 p 1997-2001
Krav: Minimum ska utbildning kunna uppvisas som motsvarar mikrobiologi, biovetenskap alt. livsmedelssäkerhet på universitetsnivå.
Â
Arbetslivserfarenhet
Ange befattning, sysselsättningsgrad och tidsperiod avseende butiksrelaterat arbete.Ex. Livsmedelsinspektör, 50% mot butik, 2002-2008 Motsvarar 3 års heltidserfarenhet. Om personen ifråga t.ex. har en Miljö- och hälsoskyddsutbildning 120p så räcker det med 2 år som Livsmedelsinspektör varav 50% mot butik.
Krav: Minst 3 års erfarenhet av heltidsarbete i butik eller arbete med livsmedelssäkerhet gentemot butik till exempel livsmedelsinspektör med ansvar för att granska butiker, hygieninspektör eller konsult.
Deltids-, helg- ,sommararbete eller motsvarande kan tillgodoräknas om det var och en eller tillsammans motsvarar ovanstående krav på heltidsarbete.
Kravet på erfarenhet av heltidsarbete i eller gentemot butik kan reduceras till 1 år om revisorn har gått minst en 3 årig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning biologi, kemi eller likvärdiga naturvetenskapliga ämnen.
Butikskunskap
Ange kursdatum.Ex 20090616-20090617
Krav: För revisorer med minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med livsmedelssäkerhetsrevisioner gentemot andra delar av livsmedelskedjan kan kravet på erfarenhet av arbete i eller gentemot butik ersättas med ett godkänt resultat från en kurs om praktisk livsmedelssäkerhetkunskap och arbete i butik arrangerad/godkänd av SvDH.
Revisionsutbildning
Ange datum för revisionsutbildningenEx 20120910-20120912
Krav: GenomgĂĄtt en utbildning i revisionsteknik omfattande minst 3 dagar
Revisionserfarenhet
Ange antal genomförda revisioner alt revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhetEx 8 revisioner alt. 20 revisionsdagar
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav revisioner butik
Ange antal genomförda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butikEx 8 st
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav handledda
Ange antal handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik Ex 3 Revisor nr 1 och 2 kan undantas från denna regel.
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
HACCP-utbildning
Ange datum för när HACCP - utbildningen genomfördes.Ex 20200521-20200522
Krav: HACCP – utbildning baserat på Codex Alimentarius principer och riktlinjer om totalt minst 2 dagar
Senaste witness-audit
Ange datum Ă…Ă…Ă…Ă…MMDDEx 20190629
Krav: Minst 1 witness-audit per revisor vart tredje ĂĄr.
Antal revisioner mot butik senaste ĂĄret
Ange antal revisioner genomförda under föregående årEx 23
Krav: Årlig kontroll att respektive revisor minst genomfört 2 avslutade revisioner gentemot standarden per år
Utbildning
Ange namnet på utbildningen, antal poäng och under vilken tidsperiod som revisorn gick utbildningen.Ex. Naturvetare Biologi 160 p 1997-2001
Krav: Minimum ska utbildning kunna uppvisas som motsvarar mikrobiologi, biovetenskap alt. livsmedelssäkerhet på universitetsnivå.
Â
Arbetslivserfarenhet
Ange befattning, sysselsättningsgrad och tidsperiod avseende butiksrelaterat arbete.Ex. Livsmedelsinspektör, 50% mot butik, 2002-2008 Motsvarar 3 års heltidserfarenhet. Om personen ifråga t.ex. har en Miljö- och hälsoskyddsutbildning 120p så räcker det med 2 år som Livsmedelsinspektör varav 50% mot butik.
Krav: Minst 3 års erfarenhet av heltidsarbete i butik eller arbete med livsmedelssäkerhet gentemot butik till exempel livsmedelsinspektör med ansvar för att granska butiker, hygieninspektör eller konsult.
Deltids-, helg- ,sommararbete eller motsvarande kan tillgodoräknas om det var och en eller tillsammans motsvarar ovanstående krav på heltidsarbete.
Kravet på erfarenhet av heltidsarbete i eller gentemot butik kan reduceras till 1 år om revisorn har gått minst en 3 årig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning biologi, kemi eller likvärdiga naturvetenskapliga ämnen.
Butikskunskap
Ange kursdatum.Ex 20090616-20090617
Krav: För revisorer med minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med livsmedelssäkerhetsrevisioner gentemot andra delar av livsmedelskedjan kan kravet på erfarenhet av arbete i eller gentemot butik ersättas med ett godkänt resultat från en kurs om praktisk livsmedelssäkerhetkunskap och arbete i butik arrangerad/godkänd av SvDH.
Revisionsutbildning
Ange datum för revisionsutbildningenEx 20120910-20120912
Krav: GenomgĂĄtt en utbildning i revisionsteknik omfattande minst 3 dagar
Revisionserfarenhet
Ange antal genomförda revisioner alt revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhetEx 8 revisioner alt. 20 revisionsdagar
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav revisioner butik
Ange antal genomförda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butikEx 8 st
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav handledda
Ange antal handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik Ex 3 Revisor nr 1 och 2 kan undantas från denna regel.
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
HACCP-utbildning
Ange datum för när HACCP - utbildningen genomfördes.Ex 20200521-20200522
Krav: HACCP – utbildning baserat på Codex Alimentarius principer och riktlinjer om totalt minst 2 dagar
Senaste witness-audit
Ange datum Ă…Ă…Ă…Ă…MMDDEx 20190629
Krav: Minst 1 witness-audit per revisor vart tredje ĂĄr.
Antal revisioner mot butik senaste ĂĄret
Ange antal revisioner genomförda under föregående årEx 23
Krav: Årlig kontroll att respektive revisor minst genomfört 2 avslutade revisioner gentemot standarden per år
Utbildning
Ange namnet på utbildningen, antal poäng och under vilken tidsperiod som revisorn gick utbildningen.Ex. Naturvetare Biologi 160 p 1997-2001
Krav: Minimum ska utbildning kunna uppvisas som motsvarar mikrobiologi, biovetenskap alt. livsmedelssäkerhet på universitetsnivå.
Â
Arbetslivserfarenhet
Ange befattning, sysselsättningsgrad och tidsperiod avseende butiksrelaterat arbete.Ex. Livsmedelsinspektör, 50% mot butik, 2002-2008 Motsvarar 3 års heltidserfarenhet. Om personen ifråga t.ex. har en Miljö- och hälsoskyddsutbildning 120p så räcker det med 2 år som Livsmedelsinspektör varav 50% mot butik.
Krav: Minst 3 års erfarenhet av heltidsarbete i butik eller arbete med livsmedelssäkerhet gentemot butik till exempel livsmedelsinspektör med ansvar för att granska butiker, hygieninspektör eller konsult.
Deltids-, helg- ,sommararbete eller motsvarande kan tillgodoräknas om det var och en eller tillsammans motsvarar ovanstående krav på heltidsarbete.
Kravet på erfarenhet av heltidsarbete i eller gentemot butik kan reduceras till 1 år om revisorn har gått minst en 3 årig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning biologi, kemi eller likvärdiga naturvetenskapliga ämnen.
Butikskunskap
Ange kursdatum.Ex 20090616-20090617
Krav: För revisorer med minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med livsmedelssäkerhetsrevisioner gentemot andra delar av livsmedelskedjan kan kravet på erfarenhet av arbete i eller gentemot butik ersättas med ett godkänt resultat från en kurs om praktisk livsmedelssäkerhetkunskap och arbete i butik arrangerad/godkänd av SvDH.
Revisionsutbildning
Ange datum för revisionsutbildningenEx 20120910-20120912
Krav: GenomgĂĄtt en utbildning i revisionsteknik omfattande minst 3 dagar
Revisionserfarenhet
Ange antal genomförda revisioner alt revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhetEx 8 revisioner alt. 20 revisionsdagar
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav revisioner butik
Ange antal genomförda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butikEx 8 st
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
Varav handledda
Ange antal handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik Ex 3 Revisor nr 1 och 2 kan undantas från denna regel.
Krav: Revisionserfarenhet om minst 6 revisioner eller 10 revisionsdagar avseende livsmedelssäkerhet varav minst 2 revisioner ska vara handledda revisioner gentemot Svensk standard för livsmedelshantering i butik.
HACCP-utbildning
Ange datum för när HACCP - utbildningen genomfördes.Ex 20200521-20200522
Krav: HACCP – utbildning baserat på Codex Alimentarius principer och riktlinjer om totalt minst 2 dagar
Senaste witness-audit
Ange datum Ă…Ă…Ă…Ă…MMDDEx 20190629
Krav: Minst 1 witness-audit per revisor vart tredje ĂĄr.
Antal revisioner mot butik senaste ĂĄret
Ange antal revisioner genomförda under föregående årEx 23
Krav: Årlig kontroll att respektive revisor minst genomfört 2 avslutade revisioner gentemot standarden per år